Studie Plekken

De studie plek voor jouw 

Terug

De Hanze is en erg grote samenwerking qua scholen en vandaar ook dat er enorm veel studieplekken te vinden zijn. Van knusse plekjes om rustig te studeren, tot grote aula´s met talloze studieplekken. Deze aula´s zijn erg groot en met name erg luidruchtig. Wil je daarom studieplekken kunnen vinden op rustige plekken om je ultieme focus te vinden. Dan helpen wij je graag. Want wij zijn lokaal 11, jullie hulp op de Hanze om jullie wegwijs te maken in alle gebouwen. Hierbij willen wij in het speciaal de studieplekken en koffieplekjes laten zien.

Voor de creatievelingen hebben we bijvoorbeeld de studieplekken in de van Doorenveste op de begane grond. Met het gezellige cafeetje en de cosy sfeer. Hierdoor laten wij zien dat studeren ook leuk kan zijn. Studeren hoeft niet altijd een nare focus te hebben en daarom hebben wij ook ervoor gekozen om de leuke kant van studeren te laten zien, dit doen wij door middel van verschillende plekken. Deze plekken hebben wij ontdekt als de beginnende CMD-student en delen wij nu ook met jullie!                                                                                                                                                                                          

Van Doorenveste

Als eerste de studieplekken op de locatie: Van Doorenveste. De van Doorenveste heeft 3 verdiepingen en een variatie aan verschillende studieplekken. Hier zijn een paar leuke plekjes om alleen in rust te studeren of gezellig met vrienden!

Begane grond van Doorenveste:

Bij binnenkomst aan de linkerkant zijn deze gezellige hoekjes gevestigd waar je kan studeren en van een beetje privacy geniet. Perfect voor de mensen die een beetje afgesloten willen studeren.

1e verdieping van Doorenveste:

Bij binnenkomst kunnen deze studieplekken al gezien worden vanaf de begane grond. Om hier te komen, hoef je simpelweg alleen de trap op te lopen en ze zijn al te zien.

2e verdieping van Doorenveste:

Als je graag alleen wil studeren zijn deze plekken perfect voor jou. Ook is er de mogelijkheid om op de computer te werken.

Willem-Alexander Sportcentrum

Het Willem-Alexander sportcentrum is te vinden aan de rechterkant van de van Doorenveste. Deze gezellige studieplekken zijn allemaal te vinden in het gebouw. Er is veel variatie om uit te kiezen, van serieuze studeerplekken tot gezellige chill plekken.

Van Olsttoren

In de van Olsttoren zijn er speciale hokjes waar studenten bijvoorbeeld presentaties kunnen oefenen in een dichte ruimte. Het is net een klein klaslokaaltje. Dus mocht je interesse hebben in zo’n gave ruimte, ga dan vooral naar de van Olsttoren!

Marie Kamphuisborg

Voor de studenten die zich graag weer een beetje als middelbare scholieren willen voelen, hebben we de o zo mooie studieplekken van de Marie Kamphuisborg. Voelt weer net alsof je naar de middelbare gaat, dus als je van dat sfeertje houdt is dit een geweldige studeerplek voor jou!